Cursuri

"Daca vrei sa construiesti un vapor, sa nu incepi prin a-i trimite pe oameni dupa lemne, cuie, unelte, sfori ... Invata-i intai sa iubeasca marea indepartata, nesfarsita."

Start pentru  inscrieri la cursuri Soleil Kids

Dragi copii,

Cursurile la care sunteti invitati, sunt cursuri de dezvoltare personala, gandite sa va sporeasca abilitatile creative si emotionale, sa va dezvolte personalitatea, un moment perfect pentru a petrece orele dupa scoala intr-un mod placut .
Am pregatit pentru voi “ o luna plina” cu programe interesante: limbi straine, cele mai frumoase ateliere de pictura, sah, activitati de dezvoltare personala.

Sunt cursuri saptamanale, grupate pe module de cate 4 si 8 sedinte, care se desfasoara dupa-amiaza sau in week-end astfel incat, fiecare sesiune sa fie o oportunitate de a invata ceva nou.

Poftiti, deci, la jocul de-a cunoasterea !

Limbi straine

Bonjour, les amis! (Bună ziua, prieteni!)

Cursurile sunt gandite sa fie cat mai interactive si amuzante, folosindu-ne de jocuri, cantece si activitati distractive pentru a starni curiozitatea si entuziasmul copiilor. De la alfabet si numere pana la expresii simple si fraze uzuale, totul este prezentat intr-un mod prietenos si accesibil, astfel incat fiecare copil sa se bucure de fiecare moment petrecut invatand. Fiecare lectie este o ocazie de a descoperi frumusetea limbii germane si de a face pasi importanti in cunoasterea unei noi culturi. Alaturati-va comunitatii noastre vesel si creativ si deschideti portile catre noi orizonturi pentru copilul dumneavoastra!

Abilitati practice

Soleil IT

“Soleil IT” este un curs specializat de informatica (programare, nivel incepator), pentru copiii pasionati de calculator.
Iti place sa desenezi?
Iti place sa-ti creezi propriile povesti, si imagini ?

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani are ceva util si captivant de invatat.
Cursul este proiectat pe mai multe nivele, in functie de varsta si de cunostintele pe care le detine.

Beneficiile cursului:

• vor invata sa deseneze, sa creeze propriile proiecte pentru scoala, sa scrie pagini web

• vor acumula cunostinte de baza in ceea ce priveste operarea PC, sistemul de operare Microsoft Windows, suita Microsoft Office si utilizarea Internetului

• vor invata sa foloseasca util si responsabil calculatorul, totul intr-un mod distractiv si interactiv.

Beneficii

maxim 8 cursanti/grupa

Program:
Luni-Vineri 16.00-19.00
Sambata 10.00-12.00 (la sediul After-school , zona Margeanului – (chiar langa biserica Margeanului) )
Durata: sedinta/ 60 minute
Taxa de participare : abonament lunar

Accesul   la cursuri  nu este conditionat de inscrierea copilului  in programul nostru  de gradinita / after-school.

Programările sunt absolut necesare și se fac în săptămâna precedentă cursului la e-mailul: kids.soleil@yahoo.com sau telefonic la 0747.954.792
Pentru desfășurarea programelor este necesară înscrierea unui număr de minim 5 copii.